Η αυλαία ανοίγει με τρεις νέες κωμωδίες και παιδικό θέατρο!

Νέα Σεζόν στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ

από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου ξεκινάει η νέα θεατρική περίοδος στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ, με τέσσερις εναλλασσόμενες παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους.

Κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ στις 20:30΄ (από 21 Νοεμβρίου)

«Η Τελετή», κωμωδία του Παύλου Μάτεσι. Σκηνοθεσία: Άκης Τσονίδης, σκηνικά: Νίκος Πατούνας, κοστούμια: συλλογική εργασία της ομάδας. Παίζουν: Γεωργία Αδάμ, Ειρήνη Γιαχούδη, Ειρήνη Δελημύτη, Άγης Ζώτος, Αργυρώ Καραβά, Αργυρώ Καρλιώτη, Δέσποινα Μιχαηλίδη, Άννα Πατούνα, Χρυσή Λυμπερίδου.

Κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ στις 20:30΄ (από 23 Νοεμβρίου)

«Η παράσταση συνεχίζεται» ή «Ένας στυγερός φόνος», κωμωδία του Ρικ Άμποτ. Σκηνοθεσία: Άκης Τσονίδης, σκηνικά: Νίκος Πατούνας, πρωτότυπη μουσική: Αργύρης Δεβετζής, κοστούμια: συλλογική εργασία της ομάδας. Παίζουν: Χρήστος Βενετίδης, Κώστας Γούργουλης, Ειρήνη Δελημύτη, Λίτσα Διάκα, Τζένη Κατικαρίδου, Δέσποινα Μιχαηλίδη, Σπύρος Μπεκατώρος, Νίκος Πατούνας, Άκης Τσονίδης.

Κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ πρωί στις 11:30΄ (από 27 Νοεμβρίου)

«Σταματήστε τη Γη να κατέβω» Παιδικό Θέατρο της Κέλλυς Σταμουλάκη, με μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Σκηνοθεσία: Άκης Τσονίδης, σκηνικά-κοστούμια: Νίκος Πατούνας. Παίζουν: Γεωργία Αδάμ, Ζήνα Αλεξανδρίδου, Χρήστος Βενετίδης, Ιορδάνης Βροχίδης, Ειρήνη Γιαχούδη, Άγης Ζώτος, Τζένη Κατικαρίδου, Μαργαρίτα Κεφαλά, Μαρία Κουντουρά, Σπύρος Μπεκατώρος, Παναγιώτης Μωρικίδης, Αννέτα Τριανταφύλλου, Κατερίνα Τσαδήμα, Κατερίνα Ψυλλίδου.

Κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ στις 20:30΄ (από 27 Νοεμβρίου)

«Δεν πληρώνω – Δεν πληρώνω», κωμωδία του Ντάριο Φο. Σκηνοθεσία: Άκης Τσονίδης, Σκηνικά – Κοστούμια: Νίκος Πατούνας. Παίζουν: Κώστας Γούργουλης, Ιωάννα Μουτουσίδου, Νίκος Πατούνας, Αλεξάνδρα Τουλούμπα, Τόλης Τσακιρίδης, Άκης Τσονίδης.

 

Γενική είσοδος: 9 €. Μαθητικό/φοιτητικό: 6 €.

Ισχύουν Εισιτήρια Εργατικής Εστίας.

————
Κρατήσεις Θέσεων:   τ. 2552026210 (ταμείο)

ΔΙΟΝΥΣΟΣ | Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας, Ορέστου 76.

5 Σχόλια

11.16.11

eilikrina… exoume tetoia krisi kai to eisitirio tha einai sta ipsi…. den paizei na ertho… kleftes…

11.16.11

sta ipsi; 9 ευρώ είναι «sta ipsi»;;; Εντάξει, άποψις. Μπορείτε, εξ άλλου, να πάρετε ΔΩΡΕΑΝ εργατικό εισιτήριο (αν έχετε βιβλιάριο ΙΚΑ).
Διαφορετικά, αν πραγματικά το θέλετε αλλά αδυνατείτε να πληρώσετε τα 9 ευρώ ή δεν δικαιούστε εργατικό εισιτήριο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να παρακολουθήσετε τις παραστάσεις μας εντελώς δωρεάν.

Το «kleftes» το προσπερνώ ως χαρακτηρισμό εν βρασμώ, λόγω κρίσης…

Νίκος Πατούνας

11.16.11

O καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Τα 9 ευρώ δεν είναι ακριβό εισιτήριο, μάλλον ο φίλος μας δεν έχει βγει από την Ορεστιάδα.
Τα πάντα έχουν κόστος δεν μπορεί να είναι δωρεάν και παράλληλα να υπάρχουν και παροχές (πάντα κάποιος πρέπει να πληρώσει το τίμημα).

Νίκο μην ακούς τίποτα, θα πρότεινα 10 ευρώ για να μην χρειάζεται και ρέστα (είναι τεχνικά πιο εύχρηστο).

Όποιος το βρίσκει ακριβό υπάρχει και η αποχαύνωση της ΤV.

11.16.11

Συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά που κάνετε εκεί στην Ορεστιάδα
Γιώργος Π. Αλεξανδρούπολη

Είδα χθες το «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω».
Εξαιρετική παράσταση, πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!

Πείτε μας την γνώμη σας

* Το όνομα, το email και το σχόλιο είναι υποχρεωτικά.

Εισαγωγικό Σημείωμα

Στη Νέα Ορεστιάδα, από το 1988 λειτουργεί αδιάκοπα το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας που αρχικά δημιουργήθηκε από την Κινηματογραφική Λέσχη της πόλης και από το 1996 έως τον Απρίλιο του 2004 αποτελούσε τμήμα της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ν. Ορεστιάδας. Στη συνέχεια (τον Απρίλιο του 2004) οι άνθρωποι του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας, προχώρησαν σε νέες δημιουργικές κινήσεις ιδρύοντας τον ΔΙΟΝΥΣΟ, που με τη νομική μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας και έδρα την πόλη της Ν. Ορεστιάδας, αναπτύσσει την πρότυπη και πολύπλευρη δράση του στους τομείς της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, υπηρετώντας την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση κυρίως μέσα από την εθελοντική πρωτοβουλία και προσφορά. Φυσικά το υπάρχον Θεατρικό Εργαστήρι της Ν. Ορεστιάδας αποτελεί το "θεμέλιο λίθο" στη δραστηριότητα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Αρχείο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…

Η νέα σελίδα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Ενημερώνεται συνεχώς με νέα για τη δραστηριότητα και τις παραστάσεις. Σύντομα θα εμπλουτιστεί και με αρχειακό υλικό από την ιστορία του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Παλαιότερα θέματα στο... πρώην blog