β΄ κύκλος προγράμματος – οι παραστάσεις συνεχίζονται…

Μετά την ολοκλήρωση του εορταστικού θεατρικού προγράμματος, ο δεύτερος κύκλος παραστάσεων του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ ξεκινάει την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012.

Έτσι, μέχρι και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου το πρόγραμμα συνεχίζεται ως εξής:

 

Κυριακή (15, 22, 29 Ιανουαρίου και 5, 12 Φεβρουαρίου):
11:30΄ π.μ.: Παιδικό Θέατρο «Σταματήστε τη Γη να κατέβω» της Κ. Σταμουλάκη σε μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Κυριακή (15, 22, 29 Ιανουαρίου και 5, 12 Φεβρουαρίου):
8:30΄ μ.μ.: «Δεν πληρώνω – πληρώνω», κωμωδία του Ντάριο Φο

Δευτέρα (16, 23, 30 Ιανουαρίου και 6 Φεβρουαρίου):
8:30΄ μ.μ.: «Η Τελετή», κωμωδία του Παύλου Μάτεσι

Τετάρτη (18, 25 Ιανουαρίου και 1, 8 Φεβρουαρίου):
8:30΄ μ.μ.: «Η παράσταση συνεχίζεται», κωμωδία του Ρικ Άμποτ.
Για τα παιδιά, η φαντασία, το όνειρο, η νίκη του καλού έναντι του κακού και η διάσωση του πλανήτη κυριαρχούν μέσα από το χιούμορ κάθε Κυριακή πρωί με το «σταματήστε τη Γη να κατέβω»…
Για τους μεγάλους, το γέλιο αποτελεί πια απαραίτητο συστατικό στη δύσκολη καθημερινότητα και μέσα από τις καταγγελτικές κωμικές καταστάσεις του «δεν πληρώνω – δεν πληρώνω», τη σουρρεαλιστική κοινωνική σάτιρα της «τελετής» και τις απίστευτες ανατροπές στην «παράσταση συνεχίζεται», μπορούν να περάσουν ένα ξέγνοιαστο χειμωνιάτικο βράδυ κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τετάρτη.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα: 2552026210 & 2552028280.

Πείτε μας την γνώμη σας

* Το όνομα, το email και το σχόλιο είναι υποχρεωτικά.

Εισαγωγικό Σημείωμα

Στη Νέα Ορεστιάδα, από το 1988 λειτουργεί αδιάκοπα το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας που αρχικά δημιουργήθηκε από την Κινηματογραφική Λέσχη της πόλης και από το 1996 έως τον Απρίλιο του 2004 αποτελούσε τμήμα της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ν. Ορεστιάδας. Στη συνέχεια (τον Απρίλιο του 2004) οι άνθρωποι του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας, προχώρησαν σε νέες δημιουργικές κινήσεις ιδρύοντας τον ΔΙΟΝΥΣΟ, που με τη νομική μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας και έδρα την πόλη της Ν. Ορεστιάδας, αναπτύσσει την πρότυπη και πολύπλευρη δράση του στους τομείς της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, υπηρετώντας την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση κυρίως μέσα από την εθελοντική πρωτοβουλία και προσφορά. Φυσικά το υπάρχον Θεατρικό Εργαστήρι της Ν. Ορεστιάδας αποτελεί το "θεμέλιο λίθο" στη δραστηριότητα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Αρχείο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…

Η νέα σελίδα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Ενημερώνεται συνεχώς με νέα για τη δραστηριότητα και τις παραστάσεις. Σύντομα θα εμπλουτιστεί και με αρχειακό υλικό από την ιστορία του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Παλαιότερα θέματα στο... πρώην blog