“Ο Μπακαλόγατος” συνεχίζεται…

Από την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου

και κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ και ΚΥΡΙΑΚΗ στις 9 μ.μ.

η γνωστή κι αγαπημένη κωμωδία ξανά στη σκηνή του Θεάτρου ΔΙΟΝΥΣΟΣ.

Από το Νοέμβριο που ξεκίνησε το ταξίδι του “Μπακαλόγατου”, φάνηκε πως θα αργήσει να τελειώσει…

Το θεατρόφιλο κοινό του βορείου Έβρου αγκάλιασε θερμά τη νέα παραγωγή του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ και έτσι η απολαυστική κωμωδία των Χρήστου & Γιώργου Γιαννακόπουλου συνεχίζεται και το Φεβρουάριου για έξι ακόμη παραστάσεις.

Η σκηνοθεσία και προσαρμογή είναι του Άκη Τσονίδη, σκηνικά-κοστούμια του Νίκου Πατούνα και παίζουν οι (αλφαβητικά): Κώστας Γούργουλης, Μαριάννα Δουμάνη, Κώστας Ζαχαρός, Αργυρώ Καρλιώτη, Γιώργος Κατσαντώνης, Εύη Κουτσούμπα, Κώστας Μερετάκης, Γιώργος Πασιλούδης, Νίκος Πατούνας, Μαρία Πετρίδου, Τόλης Τσακιρίδης, Σοφοκλής Τσομπάνογλου και ο Άκης Τσονίδης.

Πείτε μας την γνώμη σας

* Το όνομα, το email και το σχόλιο είναι υποχρεωτικά.

Εισαγωγικό Σημείωμα

Στη Νέα Ορεστιάδα, από το 1988 λειτουργεί αδιάκοπα το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας που αρχικά δημιουργήθηκε από την Κινηματογραφική Λέσχη της πόλης και από το 1996 έως τον Απρίλιο του 2004 αποτελούσε τμήμα της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ν. Ορεστιάδας. Στη συνέχεια (τον Απρίλιο του 2004) οι άνθρωποι του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας, προχώρησαν σε νέες δημιουργικές κινήσεις ιδρύοντας τον ΔΙΟΝΥΣΟ, που με τη νομική μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας και έδρα την πόλη της Ν. Ορεστιάδας, αναπτύσσει την πρότυπη και πολύπλευρη δράση του στους τομείς της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, υπηρετώντας την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση κυρίως μέσα από την εθελοντική πρωτοβουλία και προσφορά. Φυσικά το υπάρχον Θεατρικό Εργαστήρι της Ν. Ορεστιάδας αποτελεί το "θεμέλιο λίθο" στη δραστηριότητα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Αρχείο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…

Η νέα σελίδα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Ενημερώνεται συνεχώς με νέα για τη δραστηριότητα και τις παραστάσεις. Σύντομα θα εμπλουτιστεί και με αρχειακό υλικό από την ιστορία του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Παλαιότερα θέματα στο... πρώην blog