Το όνειρο του Σκιάχτρου… για παιδιά (και όχι μόνο) – από 24/2!

 «Το όνειρο του Σκιάχτρου” του Ευγένιου Τριβιζά

 

Μία νέα θεατρική παράσταση ετοίμασε το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ για τους μικρούς του φίλους, που θα ξεκινήσει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και θα παίζεται ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ στις 11:30 το πρωί.

“Το όνειρο του Σκιάχτρου” του Ευγένιου Τριβιζά, σε σκηνοθεσία-χορογραφίες Άκη Τσονίδη, σκηνικά και κοστούμια του Νίκου Πατούνα και πρωτότυπη (ζωντανή επί σκηνής) μουσική Σοφοκλή Τσομπάνογλου.

Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους, ένας ύμνος στην ελεύθερη σκέψη, την απελευθέρωση από τα δεσμά και το δικαίωμα στο όνειρο…

Παίζουν: Ζήνα Ασλανίδου, Μαριάννα Δουμάνη, Γιώργος Κατσαντώνης, Μαργαρίτα Κεφαλά, Εύα Κουτσούμπα, Κική Κωνσταντινίδου, Ανδρέας Μαχαίρας, Παναγιώτης Μωρικίδης. Τόλης Τσακιρίδης, Άννα Τσιαρού, Σοφοκλής Τσομπάνογλου.

 

Πείτε μας την γνώμη σας

* Το όνομα, το email και το σχόλιο είναι υποχρεωτικά.

Εισαγωγικό Σημείωμα

Στη Νέα Ορεστιάδα, από το 1988 λειτουργεί αδιάκοπα το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας που αρχικά δημιουργήθηκε από την Κινηματογραφική Λέσχη της πόλης και από το 1996 έως τον Απρίλιο του 2004 αποτελούσε τμήμα της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ν. Ορεστιάδας. Στη συνέχεια (τον Απρίλιο του 2004) οι άνθρωποι του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας, προχώρησαν σε νέες δημιουργικές κινήσεις ιδρύοντας τον ΔΙΟΝΥΣΟ, που με τη νομική μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας και έδρα την πόλη της Ν. Ορεστιάδας, αναπτύσσει την πρότυπη και πολύπλευρη δράση του στους τομείς της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, υπηρετώντας την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση κυρίως μέσα από την εθελοντική πρωτοβουλία και προσφορά. Φυσικά το υπάρχον Θεατρικό Εργαστήρι της Ν. Ορεστιάδας αποτελεί το "θεμέλιο λίθο" στη δραστηριότητα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Αρχείο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…

Η νέα σελίδα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Ενημερώνεται συνεχώς με νέα για τη δραστηριότητα και τις παραστάσεις. Σύντομα θα εμπλουτιστεί και με αρχειακό υλικό από την ιστορία του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Παλαιότερα θέματα στο... πρώην blog