Κώστας Λειβαδάς + Ελένη Τσαλιγοπούλου στο ΔΙΟΝΥΣΟ!

25 χρόνια Θέατρο | 10 χρόνια ΔΙΟΝΥΣΟΣ

afisa_Orestiada

Στις 27 Μαρτίου 2011 (Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου) το θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ άνοιξε για το κοινό και φέτος, συμπληρώνοντας 25 χρόνια ζωής η θεατρική ομάδα και 10 χρόνια από την ίδρυση του ΔΙΟΝΥΣΟΥ, με αφορμή και την ημέρα έναρξης λειτουργίας του νεότερου και πιο ολοκληρωμένου θεάτρου της βόρειας Ελλάδας, το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ γιορτάζει και παρουσιάζει τον Κώστα Λειβαδά με καλεσμένη την Ελένη Τσαλιγοπούλου για δύο μοναδικές βραδιές στη Νέα Ορεστιάδα και στο Διδυμότειχο.

Κώστας Λειβαδάς: “Πολύ σημαντική η επιστροφή για μένα σε αυτά τα υπέροχα μέρη της Θράκης που πέρασα τα χρόνια των σπουδών μου. Με μια αγκαλιά τραγούδια και τη μεγάλη συγκίνηση των 15 χρόνων ηχογραφήσεων με την Ελένη…”

Μαζί του η παντοτινή συνεργάτιδά του Ελένη Τσαλιγοπούλου! Μια διαδρομή με αγαπημένα τραγούδια, από το “Δειλά” στο “Πιάσε με” και από “Τα παιδιά των δρόμων” στο “Εγώ σ’ αγάπησα εδώ” και στην “Επιμονή σου”…

 
ΝΕΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ:
Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 στις 9 το βράδυ
Θεατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ | Ορέστου 76 | Πληροφορίες: 2552028280
Γενική Είσοδος: €15. Εισιτήρια προπωλούνται καθημερινά, 11:00-14:00 & 18:00-21:00

 
ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ:
Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στις 9 το βράδυ
Θέατρο ΟΡΦΕΑΣ | Πεζόδρομος Βενιζέλου | Πληροφορίες: 2553020050
Συνδιοργάνωση με τον Θεατρικό Σύλλογο Διδυμοτείχου ΘΕΑ|ΣΥ|
Γενική Είσοδος: €15. Εισιτήρια προπωλούνται καθημερινά, 18:00-21:00

 

Πείτε μας την γνώμη σας

* Το όνομα, το email και το σχόλιο είναι υποχρεωτικά.

Εισαγωγικό Σημείωμα

Στη Νέα Ορεστιάδα, από το 1988 λειτουργεί αδιάκοπα το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας που αρχικά δημιουργήθηκε από την Κινηματογραφική Λέσχη της πόλης και από το 1996 έως τον Απρίλιο του 2004 αποτελούσε τμήμα της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ν. Ορεστιάδας. Στη συνέχεια (τον Απρίλιο του 2004) οι άνθρωποι του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας, προχώρησαν σε νέες δημιουργικές κινήσεις ιδρύοντας τον ΔΙΟΝΥΣΟ, που με τη νομική μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας και έδρα την πόλη της Ν. Ορεστιάδας, αναπτύσσει την πρότυπη και πολύπλευρη δράση του στους τομείς της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, υπηρετώντας την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση κυρίως μέσα από την εθελοντική πρωτοβουλία και προσφορά. Φυσικά το υπάρχον Θεατρικό Εργαστήρι της Ν. Ορεστιάδας αποτελεί το "θεμέλιο λίθο" στη δραστηριότητα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Αρχείο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…

Η νέα σελίδα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Ενημερώνεται συνεχώς με νέα για τη δραστηριότητα και τις παραστάσεις. Σύντομα θα εμπλουτιστεί και με αρχειακό υλικό από την ιστορία του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Παλαιότερα θέματα στο... πρώην blog