«ΣυνεχίΖΩ»… Θεατρικά και Πασχαλινά στην Αλεξανδρούπολη

Ο σύλλογος ΣυνεχίΖΩ σε συνεργασία με το Θεατρικό εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας “Διόνυσος” παρουσιάζουν στην Αλεξανδρούπολη τις παρακάτω Θεατρικές παραστάσεις:

α) Την Κυριακή (των Βαΐων) στις 13 Απριλίου 2014 στις 12:00 το μεσημέρι, την παιδική παράσταση, στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης “Τα ρούχα του βασιλιά”
Η είσοδος για τα παιδιά είναι 3€ και για τους συνοδούς ΔΩΡΕΑΝ!

β) Την Κυριακή (των Βαΐων) στις 13 Απριλίου 2014 στις 21:00 το βράδυ, επίσης στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, την πάντα επίκαιρη παράσταση (και ειδικά στις μέρες που διανύουμε!), “Υπάρχει και φιλότιμο”!
Η είσοδος είναι 5€ για τους ενήλικες και για τα παιδιά έως 10 ετών ΔΩΡΕΑΝ.
Δωρεάν θα είναι η είσοδος και για τους πολιτικούς !!

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, από τις 11:00 πμ έως τις 22:00 μμ, στο φουαγέ του Δημ. Θεάτρου θα βρείτε το Πασχαλινό bazaar του συλλόγου μας, με χειροποίητες κατασκευές των μελών μας. Θα βρείτε: πασχαλινές λαμπάδες, πλουμιστά αυγά, κεραλοιφές, πάνινες θήκες για πολλές χρήσεις αλλά και για το αντίδωρο, στεφανάκια ανοιξιάτικα, κοσμήματα, σουβέρ και πολλά άλλα με τιμές από 3 έως 5€!!!

γ) Η παράσταση “Υπάρχει και φιλότιμο”, με ξεχωριστή ευαισθησία και προσφορά αγάπης από τους συντελεστές της παράστασης, θ’ανέβει και το Σάββατο (του Λαζάρου) 12 Απριλίου 2014 στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου.
Η παράσταση θα είναι με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο για τους ασθενείς, τους συνοδούς τους και το προσωπικό του νοσοκομείου !
Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ τους συντελεστές των παραστάσεων, τους ηθοποιούς, τους τεχνικούς, τον κο Νίκο Πατούνα και τον σκηνοθέτη κο Άκη Τσονίδη, για την προθυμότατη και ανιδιοτελή προσφορά τους στο Σύλλογό μας!!

Ο σύλλογος “ΣυνεχίΖΩ”, για τις άγιες μέρες του Πάσχα, εύχεται σε όλο τον κόσμο
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με ΥΓΕΙΑ και ΑΓΑΠΗ σε όλο τον κόσμο και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ σ’αυτούς που περνούν δύσκολα αυτές τις μέρες!

Στοιχεία επικοινωνίας: Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 17, (Παλαιά Δημαρχεία), ημιόροφος
Αλεξανδρούπολη 68100
τηλ.25510 26464 email:syll.synexizo@gmail.com f/b : Σύλλογος Συνεχίζω
κινητό:6973 778503 κα Σπυρίδου πρόεδρος Δ.Σ.

 

*Δελτίο Τύπου του Συλλόγου «ΣυνεχίΖΩ»

 

-afisa_synexiZW_Alexpoli_dimotiko theatro-

-afisa_synexiZW_Alexpoli_nosokomeio-

Πείτε μας την γνώμη σας

* Το όνομα, το email και το σχόλιο είναι υποχρεωτικά.

Εισαγωγικό Σημείωμα

Στη Νέα Ορεστιάδα, από το 1988 λειτουργεί αδιάκοπα το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας που αρχικά δημιουργήθηκε από την Κινηματογραφική Λέσχη της πόλης και από το 1996 έως τον Απρίλιο του 2004 αποτελούσε τμήμα της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ν. Ορεστιάδας. Στη συνέχεια (τον Απρίλιο του 2004) οι άνθρωποι του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας, προχώρησαν σε νέες δημιουργικές κινήσεις ιδρύοντας τον ΔΙΟΝΥΣΟ, που με τη νομική μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας και έδρα την πόλη της Ν. Ορεστιάδας, αναπτύσσει την πρότυπη και πολύπλευρη δράση του στους τομείς της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, υπηρετώντας την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση κυρίως μέσα από την εθελοντική πρωτοβουλία και προσφορά. Φυσικά το υπάρχον Θεατρικό Εργαστήρι της Ν. Ορεστιάδας αποτελεί το "θεμέλιο λίθο" στη δραστηριότητα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Αρχείο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…

Η νέα σελίδα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Ενημερώνεται συνεχώς με νέα για τη δραστηριότητα και τις παραστάσεις. Σύντομα θα εμπλουτιστεί και με αρχειακό υλικό από την ιστορία του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Παλαιότερα θέματα στο... πρώην blog