Ο Δον Καμίλλο σε περιοδεία…

Σε καλοκαιρινή περιοδεία στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη βρίσκεται αυτό το διάστημα το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ, με την επίκαιρη κωμωδία του Σωτήρη Πατατζή «Δον Καμίλλο«.

Το πρόγραμμα των παραστάσεων μέχρι στιγμής έχει ως εξής:

Παρασκευή 24.07 – Νέα Βύσσα
Τετάρτη 29.07 – Σουφλί
Παρασκευή 31.07 – Θέρμα Σαμοθράκης
Σάββατο 01.08 – Χώρα Σαμοθράκης
Δευτέρα 03.08 – Νέα Πέραμος Καβάλας
Τρίτη 04.08 – Νέα Πέραμος Καβάλας
Πέμπτη 06.08 – Ζαρκαδιά Καβάλας
Παρασκευή 07.08 – Πετρούσα Δράμας
Σάββατο 08.08 – Μουσθένη Καβάλας
Κυριακή 09.08 – Μαυροθάλασσα Σερρών

summertour2015

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κατά τόπους παραστάσεις: τηλ. 2552028280

Πείτε μας την γνώμη σας

* Το όνομα, το email και το σχόλιο είναι υποχρεωτικά.

Εισαγωγικό Σημείωμα

Στη Νέα Ορεστιάδα, από το 1988 λειτουργεί αδιάκοπα το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας που αρχικά δημιουργήθηκε από την Κινηματογραφική Λέσχη της πόλης και από το 1996 έως τον Απρίλιο του 2004 αποτελούσε τμήμα της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ν. Ορεστιάδας. Στη συνέχεια (τον Απρίλιο του 2004) οι άνθρωποι του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας, προχώρησαν σε νέες δημιουργικές κινήσεις ιδρύοντας τον ΔΙΟΝΥΣΟ, που με τη νομική μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας και έδρα την πόλη της Ν. Ορεστιάδας, αναπτύσσει την πρότυπη και πολύπλευρη δράση του στους τομείς της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, υπηρετώντας την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση κυρίως μέσα από την εθελοντική πρωτοβουλία και προσφορά. Φυσικά το υπάρχον Θεατρικό Εργαστήρι της Ν. Ορεστιάδας αποτελεί το "θεμέλιο λίθο" στη δραστηριότητα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Αρχείο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…

Η νέα σελίδα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Ενημερώνεται συνεχώς με νέα για τη δραστηριότητα και τις παραστάσεις. Σύντομα θα εμπλουτιστεί και με αρχειακό υλικό από την ιστορία του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Παλαιότερα θέματα στο... πρώην blog