Τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ στο Διδυμότειχο!

Για ΔΥΟ μοναδικές παραστάσεις ταξιδεύουν τα νέα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ στο Διδυμότειχο, στο θέατρο «ΟΡΦΕΑΣ-ΘΕΑ.ΣΥ, το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Φεβρουαρίου στις 8:30 το βράδυ. Η παράσταση πραγματοποιείται σε συνεργασία και με την υποστήριξη του Θεατρικού Συλλόγου Διδυμοτείχου.

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ 2016 – στο ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

Συγγραφέας: Γιάννης Ξανθούλης
Σκηνοθεσία-χορογραφίες: Άκης Τσονίδης
Μουσική: Κώστας Χαριτάτος
Σκηνικά-Κοστούμια: Νίκος Πατούνας
Τεχνική υποστήριξη: Ιορδάνης Βροχίδης
Παίζουν: Ζήνα Ασλανίδου, Αστέριος Γκαρλέμος, Καλλιόπη Δαρβούδη, Λίτσα Διάκα, Ξανθή Εμμανουηλίδου, Βάσια Ζάχρα, Κατερίνα Ζησάκη, Ελίζα Ιγνατίδου, Αργυρώ Καρλιώτη, Εύη Κουτσούμπα, Χρυσή Λυμπερίδου, Δέσποινα Μιχαηλίδη, Νίκος Πατούνας, Μαρία Πετρίδου, Νίκος Τρυψιάνης, Τόλης Τσακιρίδης και ο Άκης Τσονίδης.

Πληροφορίες – Κρατήσεις Θέσεων: 2553020050

Skoupidia 2016-DIDXO-

Πείτε μας την γνώμη σας

* Το όνομα, το email και το σχόλιο είναι υποχρεωτικά.

Εισαγωγικό Σημείωμα

Στη Νέα Ορεστιάδα, από το 1988 λειτουργεί αδιάκοπα το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας που αρχικά δημιουργήθηκε από την Κινηματογραφική Λέσχη της πόλης και από το 1996 έως τον Απρίλιο του 2004 αποτελούσε τμήμα της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ν. Ορεστιάδας. Στη συνέχεια (τον Απρίλιο του 2004) οι άνθρωποι του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας, προχώρησαν σε νέες δημιουργικές κινήσεις ιδρύοντας τον ΔΙΟΝΥΣΟ, που με τη νομική μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας και έδρα την πόλη της Ν. Ορεστιάδας, αναπτύσσει την πρότυπη και πολύπλευρη δράση του στους τομείς της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, υπηρετώντας την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση κυρίως μέσα από την εθελοντική πρωτοβουλία και προσφορά. Φυσικά το υπάρχον Θεατρικό Εργαστήρι της Ν. Ορεστιάδας αποτελεί το "θεμέλιο λίθο" στη δραστηριότητα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Αρχείο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…

Η νέα σελίδα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Ενημερώνεται συνεχώς με νέα για τη δραστηριότητα και τις παραστάσεις. Σύντομα θα εμπλουτιστεί και με αρχειακό υλικό από την ιστορία του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Παλαιότερα θέματα στο... πρώην blog