Παραστάσεις από τα παιδικά θεατρικά εργαστήρια

Τις θεατρικές τους παραστάσεις θα παρουσιάσουν τα παιδιά από τα Παιδικά Θεατρικά Εργαστήρια και την Α΄Εφηβική Ομάδα του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ, κλείνοντας έτσι τη δημιουργική χρονιά 2016-2017. Η γιορτή λήξης της θεατρικής περιόδου θα γίνει την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, με δύο παραστάσεις όπου τα τμήματα των παιδιών θα παρουσιάσουν τις δουλειές τους ως εξής:

— Στις 17:30

Ένα καράβι γεμάτο όνειρα της Μάρως Θεοδωράκη
από το τμήμα προσχολικής ηλικίας και νηπίων

Σίσσυ, το τζιτζίκι της αγάπης της Μάρως Θεοδωράκη
από το τμήμα Α΄, Β΄ & Γ΄ τάξεων δημοτικού σχολείου

Άρες, Μάρες και Τρελάρες (Α) του Αντώνη Δελώνη
από το τμήμα Α΄ & Β΄ τάξεων δημοτικού σχολείου

Η αρπαγή της Περσεφόνης διασκευή για παιδιά της Ιφιγένειας Γιαννοπούλου
από το τμήμα Β΄, Γ΄ & Δ΄ τάξεων δημοτικού σχολείου

— Στις 19:30

Άρες, Μάρες και Τρελάρες (Β) του Αντώνη Δελώνη
από το τμήμα Β΄, Γ΄ & Δ΄ τάξεων δημοτικού σχολείου

Ελένη του Ευριπίδη, σύγχρονη διασκευή για παιδιά του Βασίλη Αναστασιάδη
από την α΄ εφηβική ομάδα

Afisa_timimata_parastaseis 2017

Στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ, Ορέστου 76, τηλ. 2552028280. Είσοδος ελεύθερη.

Πείτε μας την γνώμη σας

* Το όνομα, το email και το σχόλιο είναι υποχρεωτικά.

Εισαγωγικό Σημείωμα

Στη Νέα Ορεστιάδα, από το 1988 λειτουργεί αδιάκοπα το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας που αρχικά δημιουργήθηκε από την Κινηματογραφική Λέσχη της πόλης και από το 1996 έως τον Απρίλιο του 2004 αποτελούσε τμήμα της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ν. Ορεστιάδας. Στη συνέχεια (τον Απρίλιο του 2004) οι άνθρωποι του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας, προχώρησαν σε νέες δημιουργικές κινήσεις ιδρύοντας τον ΔΙΟΝΥΣΟ, που με τη νομική μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας και έδρα την πόλη της Ν. Ορεστιάδας, αναπτύσσει την πρότυπη και πολύπλευρη δράση του στους τομείς της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, υπηρετώντας την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση κυρίως μέσα από την εθελοντική πρωτοβουλία και προσφορά. Φυσικά το υπάρχον Θεατρικό Εργαστήρι της Ν. Ορεστιάδας αποτελεί το "θεμέλιο λίθο" στη δραστηριότητα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Αρχείο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…

Η νέα σελίδα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Ενημερώνεται συνεχώς με νέα για τη δραστηριότητα και τις παραστάσεις. Σύντομα θα εμπλουτιστεί και με αρχειακό υλικό από την ιστορία του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Παλαιότερα θέματα στο... πρώην blog