Η Πέμη Ζούνη στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ

Το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ
παρουσιάζει
την Πέμη Ζούνη
στο έργο του Άκη Δήμου
“Αιώνες μακριά από την Αλάσκα”
Μαζί της επί σκηνής και στο πιάνο
ο συνθέτης Θοδωρής Οικονόμου

Κυριακή 20 Μαΐου 2012
μόνο για δύο παραστάσεις: απογευματινή στις 7 και βραδινή στις 9
στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Ορέστου 76, Νέα Ορεστιάδα)

Η Πέμη Ζούνη ερμηνεύει το «Αιώνες μακριά από την Αλάσκα» του Άκη Δήμου – από τους αγαπημένους της συγγραφείς και συνεργάτες, καθώς μαζί είχαν κάνει την επιτυχία «Η Μαργαρίτα Γκοτιέ ταξιδεύει απόψε». Η γνωστή ηθοποιός επανέρχεται στη σκηνή με το μουσικοθεατρικό αυτό σόλο, αφηγούμενη τη ζωή μιας γυναίκας, της Βιολέτας και διανθίζοντας τις αναμνήσεις της με τραγούδια, παιγμένα ζωντανά στο πιάνο από τον συνθέτη Θοδωρή Οικονόμου. Κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο για 70 λεπτά όπου χορεύει, τραγουδάει και ερμηνεύει έναν τύπο γυναίκας που γνωρίζει πολύ καλά, σε ένα είδος που κατέχει απόλυτα και που είναι συγγενές με αυτά της Μαργαρίτας Γκωτιέ και της Μπλάνς Ντυμπούα (Ηρωίδες που ερμήνευσε με τεράστια επιτυχία κατά το παρελθόν και συγγενεύουν με το σημερινό της ρόλο). Γυναίκες πλάσματα ποιητικά…
Η ιστορία μιας ήσυχης νυχτερινής γυναίκας, πίσω από τα τραγούδια, δίπλα στους έρωτες, βαθιά στην καρδιά της…

Η σκηνοθεσία είναι της ίδιας της Πέμης Ζούνη, η μουσική του Θοδωρή Οικονόμου και οι στίχοι του Άκη Δήμου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα χαμηλές, ειδικά για τις παραστάσεις στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Γενική είσοδος: €10, μειωμένο (μαθητικό/φοιτητικό/στρατιωτικό): €6.
Πληροφορίες, Κρατήσεις Θέσεων, Προπώληση: 2552026210 & 2552028280.

Πείτε μας την γνώμη σας

* Το όνομα, το email και το σχόλιο είναι υποχρεωτικά.

Εισαγωγικό Σημείωμα

Στη Νέα Ορεστιάδα, από το 1988 λειτουργεί αδιάκοπα το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας που αρχικά δημιουργήθηκε από την Κινηματογραφική Λέσχη της πόλης και από το 1996 έως τον Απρίλιο του 2004 αποτελούσε τμήμα της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ν. Ορεστιάδας. Στη συνέχεια (τον Απρίλιο του 2004) οι άνθρωποι του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας, προχώρησαν σε νέες δημιουργικές κινήσεις ιδρύοντας τον ΔΙΟΝΥΣΟ, που με τη νομική μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας και έδρα την πόλη της Ν. Ορεστιάδας, αναπτύσσει την πρότυπη και πολύπλευρη δράση του στους τομείς της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, υπηρετώντας την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση κυρίως μέσα από την εθελοντική πρωτοβουλία και προσφορά. Φυσικά το υπάρχον Θεατρικό Εργαστήρι της Ν. Ορεστιάδας αποτελεί το "θεμέλιο λίθο" στη δραστηριότητα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Αρχείο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…

Η νέα σελίδα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Ενημερώνεται συνεχώς με νέα για τη δραστηριότητα και τις παραστάσεις. Σύντομα θα εμπλουτιστεί και με αρχειακό υλικό από την ιστορία του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Παλαιότερα θέματα στο... πρώην blog