Λάβετε θέσεις! Η προπώληση ξεκίνησε!

Και φέτος η τιμή εισιτηρίου στο Φεστιβάλ είναι συμβολική, μόλις στα 4 ευρώ για την ημερήσια είσοδο. Υπάρχουν όμως και σημαντικές εκπτωτικές τιμές για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν όλο το 8ήμερο της μεγάλης Γιορτής Θεάτρου:

– Μπορείτε να λάβετε μέρος στην Επιτροπή Κοινού, παρακολουθώντας όλο το Φεστιβάλ με τον πιο οικονομικό τρόπο και με το προνόμιο να δώσετε τα δικά σας βραβεία στις διαγωνιζόμενες παραστάσεις! Η Κάρτα Επιτροπής Κοινού κοστίζει 16 ευρώ (έκπτωση -50%) για όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ. Μόνη προϋπόθεση η υποχρεωτική παρουσία στο διαγωνιστικό μέρος, από τη Δευτέρα 2 έως και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και η κατάθεση της βαθμολογίας μετά το πέρας και της τελευταίας διαγωνιζόμενης παράστασης.

– Για όσους δεν έχουν το χρόνο ή την επιθυμία να συμμετέχουν στην Επιτροπή Κοινού, υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας της Κάρτας Διαρκείας που κοστίζει 22 ευρώ (κέρδος 10 ευρώ από το σύνολο του 8ημέρου) και φυσικά η διευκόλυνση προτεραιότητας στην είσοδο του θεάτρου χωρίς αναμονή.

Κάρτες Επιτροπής Κοινού και Εισιτήρια Διαρκείας προπωλούνται στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ καθημερινά. Πληροφορίες στο τηλ. 2552028280.

Πείτε μας την γνώμη σας

* Το όνομα, το email και το σχόλιο είναι υποχρεωτικά.

Εισαγωγικό Σημείωμα

Στη Νέα Ορεστιάδα, από το 1988 λειτουργεί αδιάκοπα το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας που αρχικά δημιουργήθηκε από την Κινηματογραφική Λέσχη της πόλης και από το 1996 έως τον Απρίλιο του 2004 αποτελούσε τμήμα της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ν. Ορεστιάδας. Στη συνέχεια (τον Απρίλιο του 2004) οι άνθρωποι του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας, προχώρησαν σε νέες δημιουργικές κινήσεις ιδρύοντας τον ΔΙΟΝΥΣΟ, που με τη νομική μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας και έδρα την πόλη της Ν. Ορεστιάδας, αναπτύσσει την πρότυπη και πολύπλευρη δράση του στους τομείς της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, υπηρετώντας την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση κυρίως μέσα από την εθελοντική πρωτοβουλία και προσφορά. Φυσικά το υπάρχον Θεατρικό Εργαστήρι της Ν. Ορεστιάδας αποτελεί το "θεμέλιο λίθο" στη δραστηριότητα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Αρχείο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…

Η νέα σελίδα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Ενημερώνεται συνεχώς με νέα για τη δραστηριότητα και τις παραστάσεις. Σύντομα θα εμπλουτιστεί και με αρχειακό υλικό από την ιστορία του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Παλαιότερα θέματα στο... πρώην blog