Χρήσιμες πληροφορίες για το 15ο…


times

Οι τιμές των εισιτηρίων:

– το ημερήσιο εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ. Για τα παιδιά (έως 12 ετών) 3 ευρώ. 
– αν κάποιος θέλει να παρακολουθήσει και τις 8 ημέρες υπάρχει η κάρτα διαρκείας που κοστίζει 25 ευρώ (αντί 40, άρα κέρδος 15 ευρώ).
– για την Επιτροπή Κοινού η κάρτα για τις 8  ημέρες κοστίζει 20 ευρώ, με την υποχρέωση να παρακολουθήσουν όλες τις διαγωνιζόμενες παραστάσεις (δηλ. υποχρεωτική παρουσία από Δευτέρα 25 έως και Σάββατο 30/8).
– Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες (κάρτα ΑΜΕΑ) δωρεάν, Άνεργοι (με Κάρτα Ανεργίας) μειωμένο εισιτήριο 3 ευρώ…

————————————————————————–

xorigoi epikoinonias

Ευχαριστούμε όλα τα ΜΜΕ (έντυπα & ηλεκτρονικά, τοπικά & πανελλήνια) για την προβολή και τη στήριξη του Φεστιβάλ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Χορηγούς Επικοινωνίας για τη δωρεάν διάθεση ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού χρόνου στα spot του Φεστιβάλ.

http://metadeftero.gr/

http://www.radioevros.gr/

http://www.methorios.gr/online/

http://www.orestiada.gr/portal/page/portal/Orestiada/Legal_Persons/DERTO

————————————————————————–

Πολλά ΜΠΡΑΒΟ και πολλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ντόπιους Επαγγελματίες για την τεράστια συμβολή τους στην πραγματοποίηση του φετινού Φεστιβάλ!

***σύντομα η φωτογραφία με την καταχώρηση των Χορηγών***

Σημείωση:

Τα τελευταία χρόνια το Φεστιβάλ βασίζεται ΚΥΡΙΩΣ στους ιδιώτες χορηγούς και στο θεατρόφιλο κοινό που γεμίζει κάθε βράδυ το θέατρο. Η διατήρηση, συνέχιση και εξέλιξη του Θεσμού αυτού, έχει πλέον γίνει μια πολυσυλλογική προσπάθεια όπου κανένας και τίποτα δεν περισσεύει. Ευχαριστούμε όλους όσοι ήδη στηρίζουν εμπράκτως το Φεστιβάλ και όσους από φέτος συμπορεύονται μαζί μας.

Πείτε μας την γνώμη σας

* Το όνομα, το email και το σχόλιο είναι υποχρεωτικά.

Εισαγωγικό Σημείωμα

Στη Νέα Ορεστιάδα, από το 1988 λειτουργεί αδιάκοπα το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας που αρχικά δημιουργήθηκε από την Κινηματογραφική Λέσχη της πόλης και από το 1996 έως τον Απρίλιο του 2004 αποτελούσε τμήμα της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ν. Ορεστιάδας. Στη συνέχεια (τον Απρίλιο του 2004) οι άνθρωποι του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας, προχώρησαν σε νέες δημιουργικές κινήσεις ιδρύοντας τον ΔΙΟΝΥΣΟ, που με τη νομική μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας και έδρα την πόλη της Ν. Ορεστιάδας, αναπτύσσει την πρότυπη και πολύπλευρη δράση του στους τομείς της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, υπηρετώντας την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση κυρίως μέσα από την εθελοντική πρωτοβουλία και προσφορά. Φυσικά το υπάρχον Θεατρικό Εργαστήρι της Ν. Ορεστιάδας αποτελεί το "θεμέλιο λίθο" στη δραστηριότητα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Αρχείο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…

Η νέα σελίδα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Ενημερώνεται συνεχώς με νέα για τη δραστηριότητα και τις παραστάσεις. Σύντομα θα εμπλουτιστεί και με αρχειακό υλικό από την ιστορία του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Παλαιότερα θέματα στο... πρώην blog