Οι συνοδοιπόροι του 15ου…

Τα τελευταία χρόνια το Φεστιβάλ βασίζεται ΚΥΡΙΩΣ στους ιδιώτες χορηγούς και στο θεατρόφιλο κοινό, που γεμίζει κάθε βράδυ το θέατρο. Έτσι και φέτος! Η διατήρηση, συνέχιση και εξέλιξη του θεσμού αυτού, έχει γίνει πλέον μια πολυσυλλογική προσπάθεια, όπου κανένας και τίποτα δεν περισσεύει.

Ευχαριστούμε όλους όσοι στήριξαν εμπράκτως το φετινό Φεστιβάλ: την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, το Δήμο Ορεστιάδας, το Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστόπουλου και… πολλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ντόπιους Επαγγελματίες για την τεράστια συμβολή τους στην πραγματοποίηση του 15ου…!

Banner_Xorigoi_SYNERGATES_curves

Banner_Xorigoi_SYNERGATES-2_curves

pano_xorigoi_2014-05_-katheto gia site

κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση ή άνοιγμα σε νέα καρτέλα…

Πείτε μας την γνώμη σας

* Το όνομα, το email και το σχόλιο είναι υποχρεωτικά.

Εισαγωγικό Σημείωμα

Στη Νέα Ορεστιάδα, από το 1988 λειτουργεί αδιάκοπα το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας που αρχικά δημιουργήθηκε από την Κινηματογραφική Λέσχη της πόλης και από το 1996 έως τον Απρίλιο του 2004 αποτελούσε τμήμα της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ν. Ορεστιάδας. Στη συνέχεια (τον Απρίλιο του 2004) οι άνθρωποι του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας, προχώρησαν σε νέες δημιουργικές κινήσεις ιδρύοντας τον ΔΙΟΝΥΣΟ, που με τη νομική μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας και έδρα την πόλη της Ν. Ορεστιάδας, αναπτύσσει την πρότυπη και πολύπλευρη δράση του στους τομείς της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, υπηρετώντας την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση κυρίως μέσα από την εθελοντική πρωτοβουλία και προσφορά. Φυσικά το υπάρχον Θεατρικό Εργαστήρι της Ν. Ορεστιάδας αποτελεί το "θεμέλιο λίθο" στη δραστηριότητα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Αρχείο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…

Η νέα σελίδα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Ενημερώνεται συνεχώς με νέα για τη δραστηριότητα και τις παραστάσεις. Σύντομα θα εμπλουτιστεί και με αρχειακό υλικό από την ιστορία του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Παλαιότερα θέματα στο... πρώην blog