Εντυπωσιακή παρουσίαση της νέας ομάδας του Α.Ο.Ο. στο «Διόνυσο» (video)

Με τον Νίκο Σαμαρά να κοιτάζει από ψηλά παρουσιάστηκε σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο θέατρο «Διόνυσος» η Ορεστιάδα της νέας χρονιάς.

volley

Ο Αλέξης Κωστάλας παρουσίασε τη νέα ομάδα ο οποίος αφού απηύθυνε συγκινητικό χαιρετισμό παρέδωσε το λόγο στον πρόεδρο του Α.Ο. Ορεστιάδας κ. Βασίλη Γκιζάνη. «Ξεκινάμε μία νέα χρονιά και είμαι πολύ χαρούμενος που όλοι οι φορείς της πόλης είναι κοντά μας και μας στηρίζουν. Η διοίκηση μας συνεχίζει να τακτοποιεί εκκρεμότητες από το παρελθόν και παράλληλα να συντηρεί το μπάτζετ της νέας ομάδας. Εχουμε πολλές υποσχέσεις για βοήθειες και ευχαριστούμε όσους έχουν ανταποκριθεί. Σύντομα ολοκληρώνουμε την εξυγίανση του συλλόγου και τότε θα αποκτήσουμε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη.

Η Ορεστιάδα έχει ιστορία και παράδοση στον βόλεϊ. Η προσέλευση του κόσμου στους αγώνες δίνει κουράγιο και δύναμη στην ομάδα και παράλληλα ενισχύει την προσπάθεια μας. Στόχο μας είναι να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στις υποχρεώσεις του πρωταθλητισμού και τα επόμενα χρόνια να πανηγυρίσουμε έναν τίτλο που ονειρευόμαστε εδώ και δεκαετίες». Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκε ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ.Μαυρίδης, ο οποίος εκ νέου δεσμεύτηκε για κάθε είδους υποστήριξη που μπορεί να παράσχει ο Δήμος τόσο προς την ομάδα του Α.Ο.Ο., όσο και προς το θεατρικό εργαστήρι «Διόνυσος», που τόσα έχουν προσφέρει στην πόλη της Ορεστιάδας. 

Χαιρετισμό εκ μέρους του Διονύσου απηύθυνε ο κ. Νίκος Πατούνας και ο κ. Κωστάλας ανέγνωσε χαιρετισμούς από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ.Δαμασκηνό και τους βουλευτές Έβρου κ.Ρίζο και κ.Δημοσχάκη. Στη συνέχεια το λόγο πήρε και πάλι ο κ. Κωστάλας για την παρουσίαση των παικτών της ομάδας και του προπονητικού team. Ένας ένας οι παίκτες ανέβηκαν στη σκηνή και για τον καθένα υπήρξε σύντομη αναφορά στο βιογραφικό του. Με το πέρας της παρουσίασης το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας Γιόχαν Ίσακσον ο οποίος αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Κάθε ομάδα αποτελείται από τέσσερις πυλώνες: Παίκτες και προπονητές, διοικητικό συμβούλιο, χορηγούς και φιλάθλους. Αν οποιοσδήποτε από αυτούς δεν είναι ισχυρός τότε παρασέρνει και όλη την ομάδα». Με τις δηλώσεις του Γιόχαν Ίσακσον και με ένα σύντομο επίλογο από τον οικοδεσπότη μας έκλεισε αυτή η όμορφη βραδιά. Η διοίκηση του Α.Ο.Ορεστιάδας ευχαριστεί όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, τον κ. Κωστάλα που έκανε την παρουσίαση και τον ¨Διόνυσο» για την φιλοξενία της εκδήλωσης.

Δείτε το video όλης της εκδήλωσης:

Πηγή κειμένου: www.novasports.gr

Πηγή οπτικοακουστικού υλικού: www.radioevros.gr

Πείτε μας την γνώμη σας

* Το όνομα, το email και το σχόλιο είναι υποχρεωτικά.

Εισαγωγικό Σημείωμα

Στη Νέα Ορεστιάδα, από το 1988 λειτουργεί αδιάκοπα το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας που αρχικά δημιουργήθηκε από την Κινηματογραφική Λέσχη της πόλης και από το 1996 έως τον Απρίλιο του 2004 αποτελούσε τμήμα της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ν. Ορεστιάδας. Στη συνέχεια (τον Απρίλιο του 2004) οι άνθρωποι του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας, προχώρησαν σε νέες δημιουργικές κινήσεις ιδρύοντας τον ΔΙΟΝΥΣΟ, που με τη νομική μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας και έδρα την πόλη της Ν. Ορεστιάδας, αναπτύσσει την πρότυπη και πολύπλευρη δράση του στους τομείς της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, υπηρετώντας την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση κυρίως μέσα από την εθελοντική πρωτοβουλία και προσφορά. Φυσικά το υπάρχον Θεατρικό Εργαστήρι της Ν. Ορεστιάδας αποτελεί το "θεμέλιο λίθο" στη δραστηριότητα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Αρχείο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…

Η νέα σελίδα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Ενημερώνεται συνεχώς με νέα για τη δραστηριότητα και τις παραστάσεις. Σύντομα θα εμπλουτιστεί και με αρχειακό υλικό από την ιστορία του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Παλαιότερα θέματα στο... πρώην blog