«Ειδήσεις είναι θα περάσουν»

Η θεατρική κωμωδία «Ειδήσεις είναι θα περάσουν» με την υπογραφή του Λευτέρη Ελευθερίου έρχεται στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ, στη Νέα Ορεστιάδα

«Ειδήσεις είναι, θα περάσουν»… Ωραίο δεν ακούγεται; Ειδήσεις… Είτε ευχάριστες, είτε δυσάρεστες, δείχνουν την πραγματικότητα της ελληνικής κοινωνίας. Και όταν μεταφέρονται στο θέατρο τις περισσότερες φορές προσφέρουν στιγμές γέλιου!

Η κοινωνική κωμωδία με την υπογραφή του Λευτέρη Ελευθερίου, του Γιώργου Φειδά και του Μάριου Ντερτέ έρχεται στη Νέα Ορεστιάδας και συγκεκριμένα στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στις 8 το βράδυ.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Βλέπουμε τις ζωές:
Ενός άντρα εθισμένου στους οικονομικούς όρους ο οποίος, αδιαφορώντας για την προσωπική του ζωή και ευτυχία, αποχαυνώνεται παρακολουθώντας συνεχώς δελτία ειδήσεων.
Ενός μετανάστη που πουλάει τριαντάφυλλα και δείχνει πως παρά την καταγωγή του, το χρώμα της επιδερμίδας του και τις προσβολές που δέχεται καθημερινά κρύβει μέσα του μια ψυχή που αισθάνεται, αγαπά και πονάει.
Ενός Ρώσου κατασκόπου ο οποίος με το δικό του αστείο τρόπο επιχειρεί ανώφελα να κατανοήσει την ελληνική νοοτροπία.
Μας νεαρής Ρωσίδας η οποία παρότι ταξίδεψε στην Ελλάδα προς αναζήτηση μια καλύτερης τύχης, αναγκάστηκε να πουλήσει το κορμί της και να ψιθυρίζει τώρα στα κακόβουλα σχόλια των άλλων ανθρώπων: «Ντρέπομαι»
Ενός πρώην μεγάλου ονόματος της πίστας που έζησε το όνειρό του και τώρα λέει τις μεγαλύτερες αλήθειες.

Σκηνοθεσία: Μάριος Ντερντές
Παίζουν (αλφαβητικά): Αναστασία Παντούση, Άρης Τσάπης, Γιάννης Φραγκίσκος

Γενική είσοδος: 12€ | Προπώληση 8€ | ΑΜΕΑ ΔΩΡΕΑΝ
Προπώληση: Βιβλιοπωλείο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ
Πληροφορίες: 6987117632.

Πείτε μας την γνώμη σας

* Το όνομα, το email και το σχόλιο είναι υποχρεωτικά.

Εισαγωγικό Σημείωμα

Στη Νέα Ορεστιάδα, από το 1988 λειτουργεί αδιάκοπα το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας που αρχικά δημιουργήθηκε από την Κινηματογραφική Λέσχη της πόλης και από το 1996 έως τον Απρίλιο του 2004 αποτελούσε τμήμα της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ν. Ορεστιάδας. Στη συνέχεια (τον Απρίλιο του 2004) οι άνθρωποι του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας, προχώρησαν σε νέες δημιουργικές κινήσεις ιδρύοντας τον ΔΙΟΝΥΣΟ, που με τη νομική μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας και έδρα την πόλη της Ν. Ορεστιάδας, αναπτύσσει την πρότυπη και πολύπλευρη δράση του στους τομείς της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, υπηρετώντας την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση κυρίως μέσα από την εθελοντική πρωτοβουλία και προσφορά. Φυσικά το υπάρχον Θεατρικό Εργαστήρι της Ν. Ορεστιάδας αποτελεί το "θεμέλιο λίθο" στη δραστηριότητα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Αρχείο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…

Η νέα σελίδα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Ενημερώνεται συνεχώς με νέα για τη δραστηριότητα και τις παραστάσεις. Σύντομα θα εμπλουτιστεί και με αρχειακό υλικό από την ιστορία του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Παλαιότερα θέματα στο... πρώην blog