Διήμερο Dance Workshop με τον Ιωάννη Μαργαρώνη

Το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ διοργανώνει διήμερο Εργαστήρι Χορού / Dance Workshop με τον Ιωάννη Μαργαρώνη, χορογράφο-χορευτή, συνιδρυτή της Σχολής Χορού Diagonal και δημιουργό της ομάδας χορού BALLETTAN.

Το Εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί
το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019,
θα είναι συνολικής διάρκειας 8 ωρών
(4 ώρες την κάθε ημέρα, 16:30-20:30)
και χωρίζεται σε 3 μέρη ως εξής:

16:30-17:15 Dance Work Out: Βασικές ασκήσεις προετοιμασίας, ενδυνάμωσης, ευλυγισίας σώματος.
5′ διάλειμμα

17:20-18:20 Βασική τεχνική χορού. Μικτά στοιχεία κλασσικής και μοντέρνας τεχνικής.
10′ διάλειμμα

18:30-20:30 Χοροθεατρική Σύνθεση και Χορογραφία Μιούζικαλ με ενδιάμεση μικρή παύση.

Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή άτομα από 14 ετών και άνω, χωρίς όριο ηλικίας, αρχάριοι ή προχωρημένοι και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι να συμπληρωθεί η μέγιστη συμμετοχή των 25 ατόμων.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φοράνε αθλητικά ρούχα (φόρμα, φανελάκι), κάλτσες αθλητικές, απαραίτητη η χρήση πετσέτας, ενώ θα πρέπει να φέρουν μαζί τους και κάποιο σακίδιο, τσάντα, βαλίτσα, μπογαλάκι… κάτι ταξιδιωτικό για την τελική Χορογραφία.

Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ (ενήλικες) / 10 ευρώ (φοιτητές, μαθητές)

Χώρος διεξαγωγής: Αίθουσα της Σχολής Χορού στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο, με τη φιλική υποστήριξη της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο.

Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 25/10 στα τηλ. 2552028280 και 6977549975.

Πείτε μας την γνώμη σας

* Το όνομα, το email και το σχόλιο είναι υποχρεωτικά.

Εισαγωγικό Σημείωμα

Στη Νέα Ορεστιάδα, από το 1988 λειτουργεί αδιάκοπα το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας που αρχικά δημιουργήθηκε από την Κινηματογραφική Λέσχη της πόλης και από το 1996 έως τον Απρίλιο του 2004 αποτελούσε τμήμα της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ν. Ορεστιάδας. Στη συνέχεια (τον Απρίλιο του 2004) οι άνθρωποι του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας, προχώρησαν σε νέες δημιουργικές κινήσεις ιδρύοντας τον ΔΙΟΝΥΣΟ, που με τη νομική μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας και έδρα την πόλη της Ν. Ορεστιάδας, αναπτύσσει την πρότυπη και πολύπλευρη δράση του στους τομείς της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, υπηρετώντας την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση κυρίως μέσα από την εθελοντική πρωτοβουλία και προσφορά. Φυσικά το υπάρχον Θεατρικό Εργαστήρι της Ν. Ορεστιάδας αποτελεί το "θεμέλιο λίθο" στη δραστηριότητα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Αρχείο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…

Η νέα σελίδα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Ενημερώνεται συνεχώς με νέα για τη δραστηριότητα και τις παραστάσεις. Σύντομα θα εμπλουτιστεί και με αρχειακό υλικό από την ιστορία του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Παλαιότερα θέματα στο... πρώην blog