Αναστολή λειτουργίας σε εφαρμογή των έκτακτων μέτρων λόγω covid-19

Σας ενημερώνουμε ότι σε εφαρμογή των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί εξ αιτίας της κατάστασης με τον covid-19, το θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ αναστέλλει τη λειτουργία του, μέχρι την έκδοση νέων οδηγιών από την κυβέρνηση.

Ως εκ τούτου, επί του παρόντος μέχρι τις 2/12/2020, με βάση τα σημερινά ισχύοντα:

– ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες παραστάσεις με το έργο «Η Ζωή Είναι Γλυκιά»

– δεν θα λειτουργούν τα Παιδικά και τα Εφηβικά Θεατρικά Εργαστήρια 

– δεν θα πραγματοποιούνται πρόβες και εργαστήρια στις Ομάδες Ενηλίκων

Με την ευχή να βγούμε όλοι όσο το δυνατόν λιγότερο λαβωμένοι απ’ αυτή την περιπέτεια, ελπίζουμε  να ξανανταμώσουμε το συντομότερο, όλοι υγιείς.

Πείτε μας την γνώμη σας

* Το όνομα, το email και το σχόλιο είναι υποχρεωτικά.

Εισαγωγικό Σημείωμα

Στη Νέα Ορεστιάδα, από το 1988 λειτουργεί αδιάκοπα το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας που αρχικά δημιουργήθηκε από την Κινηματογραφική Λέσχη της πόλης και από το 1996 έως τον Απρίλιο του 2004 αποτελούσε τμήμα της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ν. Ορεστιάδας. Στη συνέχεια (τον Απρίλιο του 2004) οι άνθρωποι του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας, προχώρησαν σε νέες δημιουργικές κινήσεις ιδρύοντας τον ΔΙΟΝΥΣΟ, που με τη νομική μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας και έδρα την πόλη της Ν. Ορεστιάδας, αναπτύσσει την πρότυπη και πολύπλευρη δράση του στους τομείς της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, υπηρετώντας την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση κυρίως μέσα από την εθελοντική πρωτοβουλία και προσφορά. Φυσικά το υπάρχον Θεατρικό Εργαστήρι της Ν. Ορεστιάδας αποτελεί το "θεμέλιο λίθο" στη δραστηριότητα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Αρχείο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…

Η νέα σελίδα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Ενημερώνεται συνεχώς με νέα για τη δραστηριότητα και τις παραστάσεις. Σύντομα θα εμπλουτιστεί και με αρχειακό υλικό από την ιστορία του ΔΙΟΝΥΣΟΥ... Παλαιότερα θέματα στο... πρώην blog